Leuk om te geven

Met de feestdagen in aantocht geven wij je een aantal cadeausuggesties. Voor de wielrenner, de mountainbiker, kids en volwassenen. In onze winkel kun je uitgebreid shoppen en geven wij antwoord op al je vragen over onze producten.

Lezyne Sport Floor Drive (44,95)

Nooit meer een probleem met het oppompen van al jouw bandjes. Betrouwbaar, degelijk, stijlvol. Banden oppompen is nooit meer een probleem met deze Lezyne vloerpomp.

Juice Lubes Onderhoudspakket (39,95)

Schoonmaken is geen enkel probleem met het Juice Lubes Onderhoudspakket. Nu met extra voordeel, namelijk van 79,95 voor 39,95. Het onderhoudspakket bestaat uit de Dirt Juice General Cleaner, de Dirt Juice Concentrated Degreaser, de Viking All Conditions Chain Lube, de Juice Polish & Protection en een kettingreiniger.

Continental Grand Prix 4000S2 in 23mm, 25mm en 28mm (65,- per set)

Voor een setje Continental Grand Prix 4000S2 banden in 23mm, 25mm of 28mm moet je bij ons zijn! Via onze app krijg je namelijk een setje van deze good-old-topbanden voor slechts 65,-. Nergens goedkoper, dus kom ze maar halen!

Lezyne Hecto & KTV Drive Pair (49,95)

Dit lampensetje is het ideale compromis. Lange accuduur in de ecostand en enorm krachtig in de boost stand. Met 400 lumen kun jij menig automobilist verblinden! Wij raden dan ook aan om deze stand alleen te gebruiken als je op een onverlichte weg gaat trainen in de avonduurtjes. Ideaal voor de winterdagen dus!

Diverse Oakley Jawbreaker modellen (150,- tot 200,-)

In onze shop vind je diverse Oakley brillen in verschillende uitvoeringen. Uitgesproken kleurencombinaties, wat meer ingetogen uitvoeringen: je vindt ze in onze winkel! Een uitstekend cadeau voor de stijlvolle fietsers!

CUBE Teamline Jersey Competition (vanaf 59,95)

De nieuwe Teamline kledinglijn van CUBE spreekt tot de verbeelding. Uitstekende kwaliteit, sublieme pasvorm en een eerlijke prijs. Voor de stijlvolle wielrenner is dit een uitstekend cadeau! Het Teamline Bibshort is voor 99,95 te koop, evenals het Teamline raceshirt. Ook is er een regular fit verkrijgbaar voor 59,95.

Lezyne Mini GPS (99,95)

Alles wat je nodig hebt in een compact fietscomputer met GPS functionaliteiten. Het apparaat is voorzien van een zeer heldere display voor optimale leesbaarheid. Ook is de fietscomputer voorzien van Bluetooth Smart. Hiermee kun je het apparaat verbinden aan allerlei sensoren (zoals een hartslagsensor, vermogensmeter of cadanssensor). Lezyne heeft een mobiele app ontwikkelt voor zowel iOs als Android waarmee je ”turn-by-turn” navigatie, Strava Live Segment en telefoonnotificaties kunt zien en instellen. Het apparaat komt met een stuurbevestiging en USB oplaadkabel.

Junior outfit (24,95)

Super stoer! Dat is de CUBE Teamline Junior lijn. Het shirtje en broekje zijn los verkrijgbaar voor 24,95 per item. Verkrijgbaar in diverse kindermaten.

Kinderfietsen

Op zoek naar een degelijke en sportieve kinderfiets? Kom naar onze winkel voor de stoerste modellen. Ik onze showroom leggen wij graag meer uit over de fietsen, kunnen wij de fietsen op maat afstellen en bieden wij de mogelijkheid om proef te rijden.

Cadeaubon

Altijd leuk om te geven, nog leuker om te krijgen: de CUBE Store Vlaardingen cadeaubon. Je bepaalt zelf het bedrag dat vrij te besteden is in onze winkel.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *