Cadeautips voor jouw verlanglijstje

Met de decembermaand in het vooruitzicht, en met de wetenschap dat november voorbij is voor je er erg in hebt, is het nu een goed moment om je verlanglijstje voor de feestdagen op te maken. Maar welke gadgets, kledingstukken of andere fietsaccessoires moet je vragen? In dit artikel geven wij je cadeautips om je verlanglijstje mee aan te vullen!

1. GripGrab Race Thermo overschoenen (54,95)

Ideaal voor de wielrenner die ook in de wintermaanden blijft fietsen. Zoek jij naar een oplossing om ook in extreem weer geen koude voeten te krijgen? Schrijf de GripGrab Race Thermo overschoenen dan zeker op! Waterdicht, winddicht en omdat de overschoenen geen rits hebben verlies je minder warmte.

2. Juice Lubes schoonmaakset (aanbieding: van 79,95 voor 39,95)

Een goede fiets is een schone fiets. Een schoonmaakset komt dus altijd goed van pas! Met het Juice Lubes schoonmaakset heb je alles in huis om je fiets tip top in orde te houden.

3. Continental 4000S2 bandenset (aanbieding: van 79,90 voor 65,-)

Wat ons betreft nog steeds het beste allround bandensetje voor de racefiets: de Continental Grand Prix 4000S2. Beschikbaar in 23mm, 25mm en 28mm. Een duurzaam bandje met een geweldige lekbestendigheid, rolweerstand en grip. Nergens goedkoper via onze app.

4. Lezyne M-Caddy CO2-kit (49,95)

Met dit M-Caddy CO2-kit weet je zeker dat je jouw weg weer kunt vervolgen bij een lekke band. Het pakket bestaat uit een zadeltasje, bandenwippers, een mini-tooltje, een bandenplakset. twee CO2-patronen en een twin-speed drive CO2 p0mp. Met dit set kun je met een gerust hart op pad.

5. CUBE Freeride Cap (29,95)

Super stoere CUBE Freeride Cap, beschikbaar in de kleuren Action Team, Blue/lime en Blue.

6. Lezyne Sport Floor Drive Pure (44,95)

Met deze solide vloerpomp pomp je ieder bandje zo op! De Lezyne Sport Floor Drive is een hogedruk vloerpomp die over een stalen zuigerstang en cilinder, een gelakt houten handvat, en een gegoten composiet Matrix basis beschikt. Hij is uitgerust met de ABS 2 Chuck head, die geschikt is voor zowel  presta als schrader ventielen. De pomp is voorzien van een extra lange rubberen slang. De 2,5-inch oversized meter is nauwkeurig en zeer gemakkelijk te lezen. De geanodiseerd hoogglans afwerking maakt deze pomp stijlvol en duurzaam. De afmeting is (L x W x H): 20 x 25 x 66.5 cm en de pomp weegt 1.4 kg. Je kunt bandjes oppompen tot wel 15 bar!

7. Lezyne Hecto Drive 400XL / KTV 10 LM lampenset

Wil je een allround lampenset waarmee je goed gezien wordt onderweg naar je werk én tijdens trainen in het donker? De Lezyne Hecto Drive 400XL geeft een zeer helder licht. Op de spaarstand kun je zelfs 18 uur met het lampje doen. Dankzij een knopje op de bovenzijde van de lamp kun je hem indien nodig op de felle stand zetten. Dit maakt hem ideaal voor de fietser die het beste van 2 werelden wil hebben. Dankzij de geïntegreerde rubberen mount kun je het lampje op vrijwel ieder stuur bevestigen.

Het Lezyne Led KTV Drive achterlicht geeft een krachtige lichtbundel die je goed zichtbaar maakt op de weg. Een groot voordeel is dat de lamp ook vanaf de zijkant goed zichtbaar is. Dankzij de clip en meegeleverde mounting strap is het apparaat bovendien zeer eenvoudig te bevestigen op je fiets. De geïntegreerde usb-stick maakt het mogelijk om de lamp zonder kabel op te laden. In ruim 3 uur is de lamp weer op volle sterkte en gaat deze op de meest zuinige stand weer ruim 8 uur mee!

8. GripGrab Ride Winter handschoenen (39,95)

De GripGrab Ride Winter Fietshandschoenen zijn heerlijk comfortabel en beschermen je handen bij koude weersomstandigheden. Het materiaal is erg flexibel en sluit goed om je handen aan. Ze hebben een goede isolatie waardoor je handen heerlijk warm blijven. De zoom van de handschoen is elastisch, deze zal daarom goed om je pols aansluiten. De GripGrab Ride Winter handschoenen zijn het best te gebruiken bij temperaturen van 0 tot 10 graden Celsius.

9. Fietsschoenen (aanbieding: 50,- per paar)

Buitenkansje! Grote fietsschoenen opruimen in onze winkel. In de outlet-corner vind je heel veel schoenen van Sidi, Spiuk, CUBE en Shimano voor 50,- per paar! Wees er voor deze aanbieding snel bij, want op = op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *