CUBE fietsen magazijn outlet

Het is november, het einde van het jaar is in zicht. Misschien ben jij al plannen aan het maken voor het nieuwe jaar. Een reis maken, fitter worden, voor jezelf beginnen of eindelijk meer gaan fietsen. Wat je doel ook is, een nieuwe fiets is hoe dan ook een uitstekende stimulans. Om gezonder te worden, je kop lekker leeg te maken na een dag werken of om tijdens je vakantie te genieten van de natuur. Bespaar nu geld bij aanschaf van een nieuwe CUBE fiets!

Wij hebben ons magazijn ingericht tot fietsen outlet. Alle 2016-, 2017- en demofietsen staan hier keurig gerangschikt opgesteld. Geheel (proef)rijklaar en met bijzonder veel voordeel! Op zoek naar een nieuwe racefiets voor het nieuwe jaar? Of wil je een E-bike afschaffen? Of wil je een nieuwe mountainbike om nog meer uit je mountainbikeavonturen te halen? Grijp deze kans en kom naar onze winkel!

Veel voordeel op je nieuwe CUBE fiets

  • CUBE 2017 modellen: 15% voordeel
  • CUBE 2017 demo modellen: 30% voordeel
  • CUBE 2016 modellen: 30% voordeel
  • CUBE 2016 demo modellen: 35% voordeel
  • CUBE 2017 scratch & dent modellen: 20% voordeel
  • CUBE <2016 modellen: 35% voordeel

Uiteraard krijg je de service die je van ons gewend bent. Wij helpen je bij het zoeken naar de ideale fiets die perfect aansluit bij jouw wensen. Als je eenmaal een fiets hebt uitgekozen maken wij hem direct klaar volgens onze checklist en kun je dezelfde dag nog genieten van je nieuwe fiets. Lees hier meer over onze service.

Lijst met fietsen in de outlet

Check hier de lijst met alle outlet fietsen. Sla je slag en kom naar de winkel!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *