Zorgeloos fietsen: kosteloze bezorging en 1 jaar onderhoud bij aanschaf van een CUBE E-bike

Zorgeloos fietsen, wie wil dat nu niet? Fietsen is het allerfijnste dat er is. De vrijheid die je ervaart als je erop uit gaat, de gezondheidsvoordelen die fietsen teweeg brengen en vooral het plezier dat je ervaart tijdens een fietsrit op een CUBE E-bike. En dat zonder je zorgen te maken over de staat van je fiets!

Kosteloos: CUBE Store haal- en brengservice.

Want in de hele maand november krijg je nog meer service dan gebruikelijk: jouw nieuwe E-bike wordt, indien gewenst, kosteloos thuis afgeleverd nadat de fiets in orde is gemaakt en is afgetekend door een van onze monteurs. En dat is niet alles: je krijgt 1 jaar onderhoud, bestaande uit de 1e inspectiebeurt na ongeveer 2 maanden en een jaarlijkse onderhoudsbeurt, cadeau. Wij halen de fiets voor je op en brengen hem ook weer netjes bij je thuis wanneer jij dat wil.

Jaar lang onderhoud voor je nieuwe CUBE E-bike.

Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt de fiets volledig nagekeken en goed afgesteld. Ook worden software updates uitgevoerd en krijg je een update over de staat van je fiets. Dit wordt netjes gerapporteerd zodat je in alle rust kunt bekijken wat de staat van je fiets is. Zo kom je nooit voor verassingen te staan.

15% voordeel op alle CUBE 2017 modellen.

Daarnaast krijg je op alle 2017 modellen ook nog eens 15% voordeel op de fiets (zolang de voorraad strekt). Twijfel je of je een E-bike wil aanschaffen? Kom naar onze winkel en kom verschillende modellen testen. Aan de hand van jouw fietsdoelen geven wij advies over welke optimaal voorzien in de eisen die jij aan de fiets stelt.

 

Meer weten? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel. In onze winkel leggen wij je graag meer uit over onze service, CUBE fietsen en meer onder het genot van koffie, thee of fris.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *