, ,

Indian Summer Sale

Vanaf nu is het Indian Summer Sale bij CUBE Store Vlaardingen. De periode van beurzen, shows en demo-dagen is voor dit jaar weer grotendeels voorbij. De fietsen welke hiervoor zijn ingezet staan vanaf nu bij ons in de winkel. Van E-bike tot racefiets, van mountainbike tot triathlonfiets. Soms met aangepaste specificaties, vaak nieuw met mogelijk wat (kleine) lakschade. Uiteraard zijn alle fietsen technisch 100% in orde. Bekijk het hele overzicht hier.

35% voordeel op CUBE Demo fietsen van 2016 of ouder

 

30% voordeel op CUBE fietsen van 2016

 

30% voordeel op CUBE Demo fietsen van 2017

 

20% voordeel op CUBE Scratch&Dent fietsen van 2017

 

15% voordeel op CUBE fietsen van 2017

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *