, ,

Super Saturday bij CUBE Store Vlaardingen

Super Saturday. Inmiddels een begrip in de regio. Jaarlijks georganiseerd door jouw favoriete fietsspeciaalzaak. Een evenement voor de fanatieke fietser. Voor de mountainbiker, de racefietser, de recreatieve fietser en sinds een paar jaar ook de elektrische fietser. Een speciale dag waarop wij nog wat extra’s doen bovenop de voordelen die CUBE Store Vlaardingen al biedt.

CUBE 2018 First View

Dit jaar wordt de tweede Super Saturday die wij organiseren als CUBE Store Vlaardingen. Dit biedt enkele voordelen. Dankzij onze bijzondere connectie met CUBE hebben wij het voorrecht om CUBE 2018 fietsen als eerst aan het Nederlandse publiek te mogen laten zien. In onze winkel stellen wij deze ”First View” fietsen op die zelfs zó nieuw zijn dat ze nog niet eens geproduceerd zijn. Laat je inspireren en stel al je vragen over de nieuwe CUBE collectie aan ons deskundige personeel. Ook kun je bij ons altijd fietsen testen!

CUBE Voordeel

Over dat iets extra’s doen: dankzij onze service ben je altijd verzekerd van de beste deal. Wij zijn deskundig, geven persoonlijk advies, bieden altijd garantie op onze producten en zetten ons keihard in om jouw fietsdoel te helpen verwezenlijken. Nú krijg je al deze voordelen ook nog eens tegen een extreem voordelige prijs: vanaf 1 september krijg je namelijk 15% voordeel op CUBE 2017 fietsen, 20% voordeel op ”scratch & dent-modellen” en 30% voordeel op ”demo-modellen”! En nog een tip: houdt onze Facebookpagina in de gaten, wie weet wat er nog volgt.

CUBE Store Vlaardingen Outlet

Achterin onze winkel vind je onze Outlet-corner. Een hoek met nieuwe producten waar wij vanaf moeten waar we jou blij mee kunnen maken. Check de kleur sticker op het product en je voordeel kan oplopen tot 75%! Onder anderen kleding, schoenen, helmen en onderdelen. Kom naar de winkel en kom kijken of er voor jou iets tussen ligt.

Thule advies + voordeel

We hebben Thule uitgenodigd om jou te kunnen voorzien van advies en informatie over hun producten. Daarnaast krijg je 10% voordeel op alle producten van Thule. Wellicht zoek jij nog een fietskoffer, een fietsdrager voor achterop jouw auto of een dak-drager? Ook krijg je 50% voordeel op een Thule RoundTrip Pro fietstransporttas.

Flandriens voor de wielerliefhebber

Bij aanschaf van een CUBE racefiets krijg je een setje Flandriens cadeau. Deze populaire tinnen miniatuur-wielrennertjes, onder anderen bekend van NOS De Avondetappe en CUBE Store Vlaardingen, zullen zeker leuk staan in jouw kast, raamkozijn of nachtkastje. Bovendien krijgt jouw nieuwe fiets extra jeux. Iedere keer dat anderen de Flandriens zien kun jij ze vertellen over jouw nieuwe fiets en fietsavonturen. Een leuk extraatje!

Hans Worst – of je worst lust!

Iedereen die wel eens shopt in Rotterdam kent waarschijnlijk de geur van verse broodjes worst als je de Coolsingel oversteekt bij de Koopgoot. De lokaal zeer geprezen Hans Worst komt zijn ”American HotDogs” laten proeven in Vlaardingen tijdens Super Saturday. Kom dus zeker langs als het aandenken van de geur van vers gegrilde worst het water je in de mond doet lopen. Vegetarisch? Kom dan zeker langs voor de appeltaartjes van het huis!

Craft onderkleding: 15.- per stuk, 2 voor 25,-

Het najaar komt er weer aan! Een goed moment om ondershirts in te slaan. Zolang de voorraad strekt, op = op, etcetera.

CUBE rugtassen 49,- / 99,- per stuk

Alle CUBE rugtassen zijn tijdens Super Saturday 49,- of 99,-. Lekker makkelijk. Kies er eentje uit die bij jouw fietsdoel past en jij kunt alles wat je nodig hebt meenemen tijdens je fietsritten.

PowerBar producten: 3 + 1

Wil je advies over sportvoeding? Laat je adviseren door ons deskundige personeel. Bij elke 3 producten krijg jij er 1 extra!

Mogen wij ook voor jou de beste deal maken? Tot Super Saturday!

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *