, ,

CUBE bikes 2018: een carbon crosser

Al een aantal jaar heeft CUBE bikes een cyclosrosser in de aanbieding: de CUBE Cross Race. Met de komst van de CUBE Cross Race C:62 lijn (met een Pro, SL en SLT variant) voegt CUBE bikes hier een hoge kwaliteit carbon cyclocrosser aan toe. Hoera!

Om serieus genomen te worden in de cyclocross-wereld is een carbon crosser een pré. CUBE bikes snapt dit als geen ander en is daarom al enige tijd geleden begonnen met de ontwikkeling van een carbon variant van haar Cross Race modellen. Dankzij de Twin Mold Technology beschikt de CUBE Cross Race C:62 over een hoge kwaliteit carbon frame. Het frame is uitgebreid getest in het testlab van CUBE bikes.

CUBE Cross Race C:62 Pro, 2.299,-

CUBE Cross Race C:62 SL, 2.499,-

CUBE Cross Race C:62 SLT, 3.799,-

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *