Bosch E-MTB update: eMTB-modus

Cube Store Vlaardingen, de grootste CUBE collectie van Nederland

Jawel! Het heeft even geduurd maar de lang verwachte E-MTB update van Bosch is er. Met deze update wordt de Sport-modus vervangen door de eMTB-modus. ”De wát modus?”, horen wij jou denken? Wij zetten de punten voor je op een rijtje.

Niet meer wisselen van stand tijdens het rijden.

Het belangrijkste van de nieuwe eMTB-modus: je hoeft niet meer te switchen van ondersteuningsmodus wanneer jij je favoriete trail aan het rijden bent. De pedaaldruk bepaalt nu namelijk de motorondersteuning. Dus als jij harder moet trappen past de motor automatisch de kracht aan (tussen de 120% 300%). En dat zelfs bij een lage trapfrequentie! ”Het beklimmen van steile hellingen verloopt probleemloos, de prestaties in bergen zijn duidelijk beter. Dit zorgt voor een natuurlijk rijgevoel en maximale performance op de trail.”

Merkbare verbetering.

Wij namen de proef op de som en merkten direct het verschil. Het wegrijden op steile hellingen wordt inderdaad merkbaar vergemakkelijkt. De verbeterde controle zorgt ervoor dat je moeiteloos vooruit kunt komen, ook in moeilijke rij-situaties. Dankzij een draaimoment van tot 75 Nm. heb je de beschikking over sportieve acceleraties, ook in bergachtige gebieden, zonder dat je hoeft te wisselen van rijstand.

Ultieme Uphill Flow.

Zoals Bosch het zelf zegt: dankzij de eMTB-modus kun je uitdagingen aan die eerder niet mogelijk waren. Je kunt instinctief een weg kiezen en de motor zorgt voor optimale ondersteuning. Jouw focus ligt volledig op het genieten van het fietsen. Dit is dan ook precies de reden waarom E-MTB een uitkomst is. Het beklimmen van bergen wordt een ongekende belevenis, de rijder blijft altijd in zijn flow.

Kom langs voor de update.

Word jij hier net als wij enthousiast van en wil je graag de update installeren op jouw E-MTB? Kom naar onze werkplaats en wij zorgen er direct voor dat jij aan de slag kunt met de eMTB-modus. Voor CUBE-rijders doen wij de update kosteloos en je hoeft geen afspraak te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *