E-bike & E-MTB Saturday

Cube Store Vlaardingen, de grootste CUBE collectie van Nederland

Je hebt ongetwijfeld de verhalen al eens gehoord en misschien denk jij er ook zo over. Een MTB met ondersteuning? Daar ben ik nog te jong of vitaal voor, dat is voor oudere mensen. Niets is echter minder waar.

Een E-MTB geeft je een compleet nieuwe beleving van mountainbiken.

Geloof ons wanneer we zeggen dat je er een serieuze work-out van kunt maken! De beleving die je normaal berg af beleeft, ervaar je nu ook wanneer het pad omhoog gaat. De acceleratie bij het uitkomen van een bocht geeft je een constante glimlach en op vakantie pak je toch nog even die ene berg omhoog om trails te zoeken, terwijl je die de vorige keer nog oversloeg. Een E-MTB is simpelweg enorm veel FUN!

Wil je jezelf overtuigen of ben je gewoon benieuwd hoe zo’n E-MTB zich gedraagt?

Op zaterdag 1 juli geven we jou een unieke mogelijkheid om samen met ons het mountainbike parcours Broekpolder te bestormen met een E-MTB. Om 10.00 uur en 14.00 uur vertrekken we vanaf CUBE Store Vlaardingen voor een rondje Broekpolder. Daarvoor hebben wij die dag een testvloot klaarstaan van meerdere dames en heren CUBE E-MTB modellen.

Meerijden? Bel ons dan nu om een fiets te reserveren voor aanstaande zaterdag.

Via 010-248 03 29 kan je je aanmelden voor E-Saturday. Wij kunnen je dan vertellen welke fietsen nog beschikbaar zijn en je eventueel adviseren. Ook niet onbelangrijk: er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Ben jij zaterdag van de partij en rij je het liefst met klikpedalen? Neem dan zelf je eigen pedalen even mee. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat deze gemonteerd worden op de fiets die je gaat proberen. Hoewel deelname geheel op eigen risico is, is het onze (en ook jou) plicht om een helm te verplichten! Mocht je nog geen helm hebben, dan stellen wij er 1 beschikbaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *