,

CUBE Store Vlaardingen hoofdsponsor van mountainbikeclub Dirty Hill

Cube Store Vlaardingen, de grootste CUBE collectie van Nederland

Dirty Hill is een mountainbikeclub in de schaduw van Rotterdam (Bergschenhoek) waar plezier beleven aan mountainbiken centraal staat. Ruim 250 leden maken gebruik van de faciliteiten van de club en trainen wekelijks samen. Jong, oud, beginnend en ervaren. De club heeft een divers aanbod waardoor verschillende type mountainbikers zich thuis voelen bij Dirty Hill. Dit past perfect binnen de filosofie van CUBE Store. CUBE bikes heeft ook voor ieder type mountainbiker een ideale fiets, en streeft ernaar hun aanbod zo goed mogelijk te laten aansluiten bij wat de fietser wenst.

CUBE STORE VLAARDINGEN HOOFDSPONSOR DIRTY HILL IN 2017
De afgelopen jaren zijn wij al partner geweest van Dirty Hill. Omdat de filosofie van Dirty Hill veel raakvlak heeft met die van onze winkel zijn wij de afgelopen periode wezen praten over een intensievere samenwerking. Zowel Dirty Hill als wij stonden hier positief in. CUBE Store Vlaardingen wordt daarom hoofdsponsor van Dirty Hill!

TRANSHOEK CHALLENGE
Het event van het jaar bij Dirty Hill is de Transhoek Challenge op het mountainbikeparcours van Bergschenhoek. Dit is één van de evenementen en speerpunten waar wij actief bij betrokken zullen zijn om dit event tot een nog groter succes te brengen.

GRATIS PROEFTRAINING
Wil je een proeftraining volgen om te kijken wat Dirty Hill jou te bieden heeft? Je kunt gratis een keer meetrainen! Klik hier voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *