,

Brian en Sandrine: BIKE2BUILD CUBE STORE feest en wieleroutfit

 

Brian en Sandrine Broekhof mogen wij met trots VIP klanten noemen. Natuurlijk waren zij erbij op onze feestelijke lancering CUBE Store.

28 mei 2016 was een belangrijke dag voor Bike2Build en haar klanten. De echte volgers van B2B en CUBE Bikes weten dat ze sinds kort de eerste enige CUBE Store van Nederland is. Op deze dag heeft Bike2Build een feest georganiseerd om dit te vieren met hun klanten en de CUBE Bikes lovers en kenners.

”Wij waren er uiteraard bij en het was een onvergetelijke dag! In de ochtend stonden wij al ongeduldig te wachten om naar Vlaardingen te vertrekken. We kennen Bike2Build al heel lang en we weten dat ze altijd hun uiterste best doen om elk evenement zo goed mogelijk te organiseren.

Zodra we de winkel binnen liepen, roken we de heerlijke koffie van de barista en het appelgebak al! De sfeer was erg prettig zoals altijd. Iedereen was heel blij en vol enthousiasme. De hele Bike2Build garde had een stoer CUBE shirt aan, alsof ze zeiden “Wij staan er klaar voor!”

En dan uiteraard… de fietsen! Talloze fraaie gloednieuwe CUBE fietsen verspreid in de 2000 m2 winkel. Ze staan keurig gegroepeerd opgesteld; ook de accesoires, kleding en onderdelen. De werkplaats heeft een nieuwe praktische plek achter in de winkel met een aparte zij-ingang voor klanten die voor een servicebeurt komen.

Het zal misschien al de honderste keer zijn dat wij in de winkel staan, maar het gevoel dat je hebt zodra je de fietsen ziet staan blijft overweldigend!

Last but not least… de fietskleding. Op die dag lanceerde Bike2Build CUBE Store hun nieuwe unisex wieleroutfit. Het is ontworpen door Danny en gemaakt door Spiuk. Het ontwerp is fraai en ‘clean cut’ : zwart met grijze en rode accenten.

Er zijn twee type stof voor de jersey: eentje met dunne-stof en de andere met gaas-stof. Beide modellen zijn ademend, dus heerlijk voor de warme temperaturen. De bib zit als gegoten en de pasform is goed voor zowel mannen als vrouwen. Wij hebben nu twee sets in huis en zijn erg blij met onze nieuwe outfits.

Bedankt Bike2Build CUBE Store voor alles en succes de komende jaren!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *